Manises presenta la I edició del programa VIUPILOTA

Dimecres, 13 Octubre 2021 11:17 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 321 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Manises presenta la primera edició del programa VIUPILOTA Manises per al curs 2021/2022 dirigida als escolars manisers.

 

Es tracta d’una activitat que aproparà la pilota valenciana als centres educatius de la localitat per tal de donar a conéixer l’esport autòcton al temps que es forma cantera per a l’Escola de Pilota.

 

Segons paraules del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez “Esta és una iniciativa que fem de la mà amb el club de pilota de Manises”. “Volem que els xiquets i xiquetes de la nostra ciutat puguen conèixer el trinquet municipal i practicar el nostre esport insígnia”, ha afegit el regidor d’Esports.

 

El programa va dirigit a l’alumnat del tercer cicle d’educació primària i s’inclourà dins de l’assignatura d’Educació Física en l’horari lectiu de la mateixa. Els centres educatius participants són: CEIP Joan Fuster, CEIP Benjamín Benlloch, CEIP Félix Rodríguez de La Fuente, CEIP Vicente Nicolau Balaguer, CEIP Enric Valor i col·legi concertat Sagrada Família.

 

A més a més, es farà una competició de raspall al trinquet municipal Juan Blasco Navarro i es finalitzarà amb una competició entre els classificats de cada centre de 5é i 6é que tindrà lloc el 25 i 26 de novembre, respectivament.

 

Informa Nou Horta. Manises