Manises convoca la Junta Local de Seguretat

Dimarts, 19 Octubre 2021 15:09 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 302 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hui s’ha celebrat la Junta Local de Seguretat que tracta, entre altres, temes de seguretat ciutadana que afecten directament a la localitat.

 

La reunió, convocada per l’Ajuntament de Manises des de fa més d’un mes, s’ha celebrat de manera mixta amb la presencialitat d’alguns membres al saló de plens i l’accés telemàtic d’altres persones.

 

Aquesta junta ha comptat amb la presència de l’alcalde de Manises, Jesús Borràs i Sanchis, la regidora d’Igualtat, Irene Camps; la regidora de Policia, Carmen Moreno, la Policia Local, la Guàrdia Civil, la Policia Nacional, la Policia Autonòmica, el secretari del consistori maniser i membres de la Subdelegació de Govern.

 

Entre els assumptes a tractar s’ha parlat sobre vandalisme, concretament dels recents incendis de cotxes ocorreguts al carrer Santa Florentina. També s’ha fet seguiment de la unitat de vioGen sobre violència de gènere i s’ha deliberat sobre els residus d’empreses.

 

Finalment, s’ha acordat incrementar el pla de treball conjunt de totes les forces de seguretat de l’estat, una major coordinació entre tots i augmentar els dispositius de vigilància que ja s’estaven duent a terme per resoldre les incidències que últimament s’estan produint.

 

Informa Nou Horta. Manises