Comença la campanya de recollida de cartó comercial a Manises

Dimarts, 23 Novembre 2021 13:18 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 295 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de Manises posa en marxa un servei de recollida de cartó comercial. L'objectiu d'aquesta iniciativa és evitar que els cartons de l'activitat comercial es depositen en els contenidors d'ús quotidià, provocant que s'òmpliguen abans d'hora i que els residus acaben fora, embrutant el municipi i no reciclant-se correctament.

 

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha destacat la participació dels comerços que “donarà exemple a la ciutadania en el correcte reciclatge del cartó, i per això, se'ls obsequiarà amb un distintiu que acredite aquest compromís amb el medi ambient i amb Manises”.

 

Per a aconseguir dur-la a terme es necessita la implicació dels comerços locals, els qui han rebut tota la informació amb visites personalitzades als seus establiments a més d'obsequiar-los amb un kit regal per a facilitar el servei de recollida.

 

Després de la campanya informativa porta a porta que s'ha realitzat durant unes setmanes, el servei entra ja en funcionament de manera que els comerços poden trucar al telèfon 900 50 27 67 per a acordar una data de recollida del cartó que es durà a terme, normalment, els dimarts i els divendres.

 

Es tracta d'una acció més que s'engloba dins de la campanya “Manises Reguapa” en la qual, a més de la recollida de cartó comercial, s'ha iniciat ja la implantació del cinqué contenidor en alguns barris de la localitat i el control de cens de cans per a poder instaurar l'ADN caní en la localitat.

 

Informa Nou Horta. Manises