Manises comptarà amb una nova pista d’atletisme

Dimecres, 22 Desembre 2021 11:13 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 288 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Manises comptarà amb una nova pista d’atletisme homologada de 400 metres i 8 carrers que s’ubicarà a la Ciutat de l’Oci i l’Esport.

 

Les obres d'aquesta instal·lació esportiva, que ja han començat, tenen un termini d'execució de quatre mesos, amb un pressupost de 201.380 euros i compten amb el finançament de la Diputació de València.

 

“La nova pista es troba a un entorn ambiental adequat per a la pràctica de l’atletisme i el ciclisme i amb un passeig d’accés que els veïns i veïnes de Manises podran aprofitar per a dur a terme activitats socials“, ha destacat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manises, Guillermo Martínez.

 

Per la seua part, el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader ha destacat que “amb la construcció de la pista d’atletisme donem cobertura a una necessitat del municipi i una petició històrica de totes i tots els que practiquen esport a Manises, i en especial als clubs que practiquen aquesta especialitat”.


Els dos carrers extrems interior i exterior de la pista es plantegen com de transició amb l’entorn, de manera que es poden utilitzar els sis carrers centrals i quan els necessiten els huit es pot pavimentar per a evitar arrossegaments. La superfície serà totalment plana amb una lleugera pendent transversal per a l’evacuació d’aigües.

 

Les obres, a banda de la pista esportiva, inclouen el desbrossament i aplanat de tot l’àmbit d’actuació, la infraestructura d’evacuació d’aigües pluvials, l’enllumenat públic, la xarxa de reg de la zona interior i la col·locació de proteccions perimetrals.

 

En aquesta primera fase, també està previst el tancament perimetral per a impedir l’accés tant a la zona esportiva com a la pista d’atletisme. A més a més, en una segona fase s’inclourà l’enjardinament i l’acondicionament de l’àrea.

 

Informa Nou Horta. Manises