Manises recupera el servei de pediatria a Xiprerets

Dimarts, 28 Desembre 2021 14:56 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 236 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El servei de pediatria torna al consultori auxiliar de Xiprerets a partir del proper dilluns 10 de gener de 2022 amb dos especialistes mèdics i una infermera, que atendran als xiquets i xiquetes d’aquesta zona de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores.

 

Així ho ha comunicat a l’Ajuntament de Manises el Departament de Salut de Manises mitjançant una carta datada el dia de hui i que especifica que “es donen en aquests moments les circumstàncies per a poder ampliar el servei assistencial del consultori auxiliar”.

 

L’alcalde de Manises, Jesús Borràs, s’ha felicitat per aquesta notícia i ha assenyalat que la recuperació del servei de pediatria “és una necessitat i una prioritat que s’ha reivindicat des del mateix moment que es va eliminar” perquè “és obligatori atendre tots els xiquets i xiquetes de Manises independentment d’on estiga el seu domicili ”.

 

Recordem que des de setembre de 2019, quan es va llevar pediatria a Xiprerets, fins a març de 2020, quan es van suspendre els actes multitudinaris per la pandèmia, Manises ha celebrat huit concentracions per exigir la restitució del servei, organitzades per associacions, AMPAS i col·lectius, amb la participació del consistori.
L’Ajuntament de Manises ha mostrat el seu suport i implicació contra la supressió del servei de pediatria així com la privatització de la sanitat pública.

 

Informa Nou Horta. Manises