El parc infantil Els Ferrocarrils de Manises obri totalment renovat

Dijous, 27 Gener 2022 18:25 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 221 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El parc infantil Els Ferrocarrils, al barri del Carme, ja està obert al públic després de la seua remodelació total mitjançant la qual s’han substituït els jocs i el mobiliari, així com el sòl de seguretat.

 

A més de les peces elevades, com tobogans i plataformes, s’han dissenyat als seus voltants jocs tradicionals com ara tres en ratlla i sambori, perquè els xiquets i xiquetes puguen practicar-los al carrer amb seguretat.

 

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha explicat que “s’està millorant la seguretat dels parcs de la ciutat i a més se’ls dota de jocs variats perquè els xiquets i xiquetes pugen gaudir de manera diferent a cadascuna de les instal·lacions”.

 

Aquesta intervenció s’emmarca dins del pla integral de renovació d’àrees lúdiques infantils de Manises, a través del qual ja s’han renovat els parcs Enric Valor, Penya Bètica, el Passeig Joan Fuster i una part de Els Filtres.

 

Una vegada acabada aquesta intervenció, es durà a terme la renovació del parc de la Casa de Cultura, de la plaça del Castell i de la part que falta de Els Filtres.

 

Informa Nou Horta. Manises