La Junta Local Fallera de Manises fa un homenatge al mon faller amb un monument especial

Dimarts, 15 Març 2022 12:07 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 219 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Junta Local Fallera de Manises fa un homenatge al treball i la il·lusió dels fallers i falleres, que durant dos anys no han pogut celebrar les festes, amb un monument faller que s’ha plantat hui al pati de davant del trinquet municipal.

 

Aquesta falla ha sigut creada pels artistes Artdefoc, amb el lema ʺCor de focʺ, i representa un gran cor envoltat de flames amb un faller i una fallera damunt celebrant la festa. La Cremà serà el dia 19, a les 23.00 hores, abans de cremar la falla que haja obtingut el primer premi.

 

Acompanya el monument un text elaborat per Joan V. Ramírez i Boscà on es destaca que les Falles d’enguany són especials perquè “torna a Manises la festa”. Després de recordar que els últims anys “no ha cremat ací el cor de cap falla”, fa referència al tenaç esperit fester i al generós món faller al qual ret homenatge el monument.

 

És per això que recorda les onze comissions de Manises “que hui mantenen la flama”, encara que foren víctimes d’un “un virus botxí” que les ha fet perdre “a molts fallers pel camí”. Tot i això, assenyala que els fallers i falleres són qui li tornarà al poble l’alegria “que amb força demana el cos”.

 

Informa Nou Horta. Manises