Manises tindrà detectors de presència als passos de vianants

Dimarts, 26 abril 2022 15:14 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Manises instal·larà detectors de presència als passos de vianants, després que la ciutadania haja elegit majoritàriament aquest projecte dels pressupostos participatius, per al qual s’invertiran 50.000 euros.

 

Els veïns i veïnes de Manises majors de16 anys han pogut votar entre el 4 i el 24 d’abril entre tres projectes de mobilitat urbana sostenible. La millora dels passos de vianants ha rebut el 57% dels vots, la creació d’un parc d’educació viària permanent, el 27%, i la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, el 16% dels vots

 

La proposta que ha eixit seleccionada té com a objectiu millorar la visibilitat als passos de vianants amb detectors de presència per tal d’evitar atropellaments per falta de visibilitat, tant per part de qui condueix com de les persones que van caminant. Les zones preferents per a ubicar-los són les pròximes als centres escolars, edificis municipals, centres de salut i eixos comercials.

 

Pròximament es concretarà quins són els encreuaments on s’instal·laran els mecanismes per a detectar vianants i les dates d’execució de les obres.

 

Informa Nou Horta. Manises