Primeres reunions amb els socis europeus del projecte UParticipate a Manises

Divendres, 06 Mai 2022 15:10 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 117 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Manises ha acollit hui les primeres reunions de treball amb els set socis europeus del projecte UParticipate, liderat pel consistori maniser, i que lluita contra la discriminació i el racisme.

 

Després dels contactes previs de manera telemàtica, els representants de Barcelona, Grècia, Xipre, Bulgària, Croàcia, Eslovènia i Romania han mantingut una reunió de coordinació en l’Ajuntament i després han participat en una taula redona amb membres de la Generalitat, l’Ajuntament i les ONGD Jovesólides i Espai Obert El Marítim.

 

Posteriorment han fet un recorregut per l’exposició de panells realitzats per joves del municipi a la Casa de Cultura, han degustat una paella al pati de la Casa de Cultura, i per la vesprada realitzen el taller Les Mans a l’IES Ausiàs March de la ciutat.

 

Demà dissabte mantindran una altra reunió de coordinació i després faran un recorregut turístic per Manises i per València.

 

Aquest projecte té una durada de 24 meses i un pressupost de 148.000 euros. Juntament amb l’Ajuntament de Manises, les entitats participants són: Balkan Agency for Sustainable Development (Bulgària), Municipality of Kalnik (Croàcia), Municipality of Aithenou (Xipre), Association for Developing Voluntary Work Noo Mesto (Eslovènia), Municipality of Farkadona (Grècia), Asociatia Scout Society (Romania) i Mozaika platform for the promotion of jewish cultyure (Barcelona).

 

Informa Nou Horta. Manises