Oberta la piscina d’estiu de Manises

Dilluns, 18 Juliol 2022 09:33 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 149 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La piscina d’estiu de Manises obri al públic després de les obres de renovació que començaren pel mes de gener, i que han comptat amb una inversió total al voltant de 800.000 euros. L’obertura de la piscina s’ha hagut d’ajornar dues setmanes per tal de fer totes les proves de seguretat necessàries, després que a final de juny es detectara un funcionament inadequat del sistema d’impulsió de l’aigua per a depurar-la.

 

Durant l’obra s’han refet totes les zones de platja, afegint vora 1.500 metres quadrats de gespa, i s’ha fet una intervenció molt important al vas gran, amb la incorporació de dos tobogans i la reconstrucció del paviment del voltant. Una de les millores més importants és la reconstrucció de la piscina de xapoteig, la qual s’ha redissenyat i ara disposa d’un joc infantil aquàtic d’alta qualitat.

 

Els regidors d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, i d’Esports, Guillermo Martínez, han coincidit a assenyalar que “es tracta d’unes instal·lacions amb molts anys i que necessitaven una intervenció total”. “Agraïm la paciència dels nostres veïns i veïnes, sabem que han sigut setmanes d’espera però ara les podran recuperar, perquè estem convençuts que les instal·lacions seran del gust de tots els manisers i maniseres”.

 

La piscina d’estiu obri de dimarts a diumenge d’11.00 a 20.00 hores, i el preu de l’entrada general (majors de 14 anys) és de 3,50 euros, amb entrada reduïda de 2,5 euros per a menors de 14 anys, persones jubilades i persones amb diversitat funcional. També es poden adquirir abonaments de 10 passes per 25 euros el general i per 15, el reduït.

 

Informa Nou Horta. Manises