L’Ajuntament de Manises crea prop de 400 places d’aparcament per les obres de la N-220

Dijous, 22 Setembre 2022 10:44 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises ha començat les tasques d’adequació de dos solars per tal de crear prop de 400 places d’aparcament alternatiu. Es tracta de facilitar l’estacionament al veïnat de la zona més afectada per les obres de l’N-220 que està desenvolupant el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.

 

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manises, Rafael Mercader, ha explicat que aquestes noves places d’aparcament “són una reivindicació dels veïns i veïnes de la zona, que s’han vist afectats pels treballs de la carretera i que necessiten nous espais mentre duren les obres”.

 

En concret, es tracta de la campa municipal que hi ha al costat de l’IES Rodrigo Botet i els terrenys de Salt del Moro, ubicats darrere de l’IES Pere Boïl i que són propietat d’Iberdrola, empresa amb la qual s’ha arribat a un conveni per a la seua adequació i utilització.

 

En el primer terreny s’ha iniciat la retirada de material inservible i la col·locació de la resta en una zona més reduïda d’aquest solar. Posteriorment s’instal·larà una tanca per separar la zona d’emmagatzematge de la d’aparcament, que serà anivellada i es pintaran les marques per als vehicles. En Salt del Moro s’està retirant material vegetal i adequant els terrenys amb l’objectiu d’igualar la superfície pera crear també noves places d’aparcament.

 

Informa Nou Horta. Manises