Manises premia l’ús del valencià en el comerç local

Dilluns, 31 Octubre 2022 10:10 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 123 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises ha lliurat els Premis a l’Ús del Valencià en el Comerç Local, que tenen com a objectiu valorar i reconéixer l’ús de la llengua i l’actitud proactiva en l’atenció dels establiments comercials.

 

El primer premi ha sigut per a la Cafeteria Abaraka i el segon, per a la Cafeteria Pastisseria Obradors, establiments que han rebut una dotació econòmica de 800 i 600 euros, respectivament, un diploma i una figura commemorativa.

 

El regidor de Promoció del Valencià i de Comerç, Xavier Morant, ha explicat que “es tracta d’una activitat que uneix les dues regidories i una molt bona ocasió per a promocionar al mateix temps el comerç local i la nostra llengua”.

 

Atorgats per l’Aviva Manises Agencia de Promoció del Valencià, la dotació econòmica d’aquests guardons ha sigut possible gràcies a una subvenció de la Delegació de Normalització Lingüística de la Diputació de València de 3.040 euros, amb la qual també s’han realitzat altres campanyes, com ara “En valencià és més dolç”, i la distribució de bosses de la compra “Compre en valencià. Jo comerç local”.

 

Informa Nou Horta. Manises