Manises commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones

Dilluns, 07 Novembre 2022 10:34 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb el lema “Contra la violència de gènere, dona la mà”, l’Ajuntament de Manises ha organitzat durant el mes de novembre un programa d’activitats per a commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, que se celebra el 25 de novembre.

 

La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Manises, Irene Camps Soriano, ha explicat que “hem preparat tot un seguit d’activitats durant el mes de novembre amb l’objectiu d’implicar a tota la societat en la importància de la lluita contra la violència contra les dones”. “Amb aquesta campanya volem incidir especialment en la implicació veïnal contra la violència de gènere”, ha afegit la regidora.

 

L’acte central d’aquestes activitats serà la lectura del manifest, que tindrà lloc el dia 25 a les 12.00 a la Casa de Cultura, mentre que el 19 serà la II Trobada per la Igualtat i la Integració d’Associacions de Dones de Manises de 16 a 19.30 hores i, posteriorment, tindrà lloc la batucada i Passejada per la Igualtat que eixirà des de la Casa Violeta.

 

Al llarg de tot el mes es desenvoluparan diversos tallers. El 9 de novembre “Emocionarte con arte” de 10 a 13 hores; el 22, el taller “Noves masculinitats”, a les 18 hores; “Teixint xarxes per la igualtat” es farà el dia 23; i el 24 serà el torn de “Prevenció de la violència de gènere” per a xiquets i xiquetes de 8 a 13 anys entre les 17.30 i les 19 hores. Tots els tallers es faran a la Casa Violeta.

 

També s’han preparat dues exposicions, la primera de les quals, “Dentro”, es va inaugurar el passat dia 28 d’octubre a Casa Violeta i la segona està prevista per al proper 17 de novembre. Eixe dia, a les 18 hores, s’inaugurarà “Cosificadas”, que romandrà fins l’1 de desembre. Igualment, tindran lloc formacions sobre aquesta exposició adreçades a l’alumnat dels instituts de secundaria de la ciutat els dies 28, 29 i 30 de novembre.

 

Informa Nou Horta. Manises