Jesús Borràs tornarà a encapçalar la llista d'APM-Compromís a les eleccions municipals de Manises

Dijous, 17 Novembre 2022 14:42 Escrit per  APM-Compromís Manises Publicat en Manises-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’assemblea d’APM-Compromís, per unanimitat, ha elegit de nou Jesús Borràs i Sanchis com a candidat a l’alcaldia de Manises per al pròxim període 2023 ¡ 2027.

 

La militància d’APM-Compromís ha considerat fonamental seguir endavant el treball que va començar el 2015, després de setze anys de governs del Partit Popular a la ciutat.

 

L’alcalde de Manises ha demostrat, al llarg dels últims huit anys (els primers quatre anys amb un govern de quatre partits i després, de tres), ser capaç de cohesionar i liderar la institució, i tirar avant projectes, a pesar d’una situació econòmica molt complexa i el govern de coalició amb les altres dues forces
polítiques que el componen.

 

“El meu primer objectiu és que les forces progressistes tornem a sumar una majoria absoluta per tercera vegada consecutiva. El segon, revalidar l’alcaldia de la nostra estimada ciutat”, assenyala Borràs.

 

A pesar que ha sigut una legislatura complexa, molt condicionada per la gestió de la pandèmia i les conseqüències de la guerra d’Ucraïna, el consistori ha pogut augmentar de manera considerable les inversions al municipi. La nova piscina d’estiu, la urbanització de Faitanar, la pista d’atletisme, la plaça de laPau, el bar del poliesportiu i la reforma de l’edifici de Renfe en són alguns  exemples.

 

“Queden moltes coses a fer. El pròxim any començaran les obres de la piscina coberta, tan demandada per la ciutadania, i hem preparat la reforma de les places principals del municipi. Ara és el moment que les maniseres i manisers puguen vore els resultats del treball que hem fet estos anys”, afegix l’alcalde.

 

Finalment, la coalició ha decidit també que tancarà per consens en les pròximes setmanes la nova llista per a les eleccions de 2023.

 

Informa Nou Horta. APM-Compromís Manises