Manises inicia el taller d'ocupació “Manises Accessible 2022”

Dimarts, 27 Desembre 2022 09:15 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 128 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Manises, a través del Centre de Promoció i Ocupació i LABORA, ha començat un nou taller d'ocupació en el qual seran formats 30 alumnes en tres especialitats. L'objectiu d'aquest projecte no és un altre que realitzar una sèrie de treballs encaminats a rehabilitar els espais públics baix criteris d'accessibilitat i sostenibilitat al temps que s’adquireix un certificat de professionalitat.

 

La regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Manises, Pilar Bastante, ha remarcat que “les persones participants en aquest taller d’ocupació rebran formació i un Certificat de Professionalitat que millorarà les possibilitats per a accedir posteriorment al món laboral”.


Aquest nou taller “Manises Accessible 2022” tindrà una duració d'un any i els 30 alumnes-treballadors (10 per cada especialitat) que participaran en ell estaran acompanyats per personal de suport per a la gestió administrativa, docents i professorat en competències claus, que s'encarregaran d'instruir-los durant tot el procés. Les especialitats que es treballaran són tres: obra, jardineria i administració.


Algunes de les accions específiques que es duran a terme durant l’any 2023 serà l’adequació de voreres i passos de vianants per a millorar l’accessibilitat d’algunes zones de la localitat, l’enjardinament i replantació d’espais públics i, per últim, l’atenció a la ciutadania promocionant l’accessibilitat a través de la l’administració electrònica.

 

El projecte suposa una ferma aposta pels espais públics adaptats a les necessitats de la ciutadania i per uns servicis eficients. A més, l'Ajuntament de Manises manifesta el seu suport per les polítiques d'ocupació i l'adopció de nous models de gestió basats en la proximitat, el desenvolupament del treball en xarxa i la inserció professional d'aquells grups amb més dificultats.

 

Informa Nou Horta. Manises