Manises present a FITUR 2023

Dimarts, 17 Gener 2023 12:41 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 57 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Fira Internacional de Turisme tindrà lloc a Madrid entre el 18 i el 22 de gener

 

La ciutat de Manises estarà enguany present a FITUR per tal de donar a conéixer el nou vídeo promocional turístic de la localitat i el plànol renovat per la il lustradora valenciana, Virginia Lorente.

 

A més, s’aprofita l’ocasió per presentar els nous fullets turístics sobre Patrimoni, Natura i Ceràmica. El primer, recull els llocs d’interés turístic i monuments més rellevants de Manises. El segon arreplega les rutes verdes pel Parc Natural del Túria que són la ruta del Racó i la de les Masies, unes rutes de baixa dificultat d’entre 4 i 5 quilòmetres. El tercer fullet fa una recopilació dels agents relacionats amb la ceràmica, d’una part, els i les artesanes locals i, d’altra, entitats com l’Escola dArt i Superior de Ceràmica, el Musesu de Ceràmica i  associacions com AVEC i ANPEC.

 

El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Manises, Àngel Mora, ha assenyalat que “FITUR és una gran oportunitat per donar a conéixer la nostra localitat i el seu patrimoni ceràmic, és una finestra oberta al món”. “Per primera vegada, s’ha creat un mapa pròpiament turístic que remarca de manera molt visual i gràfica els principals recursos turístics per a tota persona que visite Manises”, ha conclós Mora.

 

La ciutat de Manises pertany des de l’any 2021 a la xarxa de Ciutats Creatives de la UNESCO en la modalitat d’Artesania i Arts Populars, sent la primera ciutat de l’estat espanyol en aquesta modalitat, la qual cosa l’ha posicionada en el mapa a nivell mundial i ha suposat un increment d’activitats al voltant de la promoció ceràmica.

 

Al 2023 FITUR ocuparà huit pavellons del recinte ferial, on estaran representades totes les comunitats autònomes, amb una gran oferta de les destinaciones espanyoles, noves empreses i una major presència internacional. En total reunirà a més de 100 països encapçalats per Guatemala, país soci FITUR d’enguany.

Modificat el Dimarts, 17 Gener 2023 12:44