Comença la primera obra del Pla Edificant a Manises

Dimecres, 18 Gener 2023 09:35 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 59 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’IES José Rodrigo Botet és el primer centre educatiu en què s’han dut a terme actuacions del pla de la Conselleria d’Educació

 

La inversió per a millores d’estructura i eficiència energètica serà de més de 420.000 €

 

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, a través del Pla Edificant de construcció, reforma i millora de centres educatius, ha iniciat les primeres obres a la localitat de Manises, concretament a l’IES José Rodrigo Botet, al qual es destinarà una inversió de 422.170,39 €.

 

El regidor d’Educació de l’Ajuntament de Manises, i també alcalde, Jesús Borràs i Sanchis, afirma que “el Pla Edificant suposarà una inversió de més de 13 milions d’euros per als centres educatius de Manises”.  Per la seua part, el regidor d’Urbanisme, Rafael Mercader, assenyala que  és un important èxit de nostra gestió, l'aconseguir aquesta gran inversió en els centres educatius de Manises. Aquestes obres milloraran l'aïllament tèrmic, l'eficiència energètica i les infraestructures de les instal·lacions”.

 

Les obres que es duen a terme en aquest institut de secundària s’emmarquen en la millora de l'eficiència energètica dels edificis, incloent-hi la substitució i millora de la coberta, així com la instal·lació de ventiladors i plaques fotovoltaiques. A més, se solucionaran problemes estructurals a les grades del pati i es construirà un espai porticat adequat a les necessitats del centre. S’estima que el temps d’execució d’aquestes actuacions serà, aproximadament, de tres mesos.