La Policia Local de Manises reforça la seua seguretat amb càmeres corporals

Dilluns, 06 Febrer 2023 15:05 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 44 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aquests dispositius d'última generació permeten el visionat en temps real des del centre de control policial

 

La Policia Local de Manises incrementarà la seguretat i millorarà les seues actuacions després de l'adquisició de càmeres corporals. Aquests artefactes són una eina testimonial clau en termes de seguretat, degut a l’efecte inhibidor que són capaços de produir en els possibles agressors.


La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Manises, Carmen Moreno, considera que “es tracta d'una eina de treball que protocol·litzarà les diferents intervencions policials”. “Està demostrat que l'ús d'aquests dispositius redueix el nivell d'agressivitat de les persones que s'enfronten als agents”, ha afegit Moreno.


Són càmeres dissenyades per a gravar imatges en alta definició i recollir àudio, un procés d'emmagatzematge d'informació que es duu a terme de forma encriptada, perquè únicament la policia puga tindre accés, garantint així la protecció de dades.


A més, aquests dispositius suposen una innovació aplicada a l'equipament policial i ofereixen una garantia total pel que fa a aportar proves en moments concrets.