L’Ajuntament de Manises enforteix el moviment associatiu del municipi

Dimecres, 15 Març 2023 12:23 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 36 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Manises posa en marxa diverses activitats formatives per enfortir el moviment associatiu del municipi. Les accions, a càrrec de la Fundació Horta Sud, permetran a les associacions familiaritzar-se amb les xarxes socials i conéixer-les per adaptar els missatges i comunicacions, així com eines per a donar forma als projectes.

 

“Continuem dotant a les nostres associaccions d’eines per facilitar la seua tasca associativa ja que és essencial per tal d’enfortir i ampliar el nostre teixit associatiu”, ha afirmat la regidora de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises, Irene Camps.

 

L’Ajuntament de Manises, amb la col·laboració de la Fundació Horta Sud, oferirà durant els pròxims mesos diverses activitats d’acompanyament gratuïtes per associacions. Amb la finalitat de dotar-les dels recursos necessaris per donar resposta a les seues demandes i dubtes més freqüents, Manises ha programat dues formacions i dues assessories presencials.

 

El pròxim dilluns 13 de març tindrà lloc el curs d’iniciació a les xarxes socials a les 17.30 hores a la sala multiusos del centre municipal de joventut situat al carrer Francisco Valldecabres. Amb aquesta formació, les associacions participants coneixeran les principals xarxes socials i eines de creació de contingut.

 

Al mes de juny hi haurà una altra sessió formativa destinada a donar eines per aprendre a dissenyar un projecte, facilitant eines de planificació bàsiques. Aquesta serà el dia 20 de juny, a les 17.30 hores a la mateixa sala que l’anterior formació.

 

Així mateix, les associacions que ho desitgen podran assistir al servei d’assessorament individualitzat, on tindran l’oportunitat de resoldre problemes concrets de la gestió diària de la seua entitat, ja siguen d’índole legal, fiscal, comptable o laboral. A Manises tindran disponible aquestes assessories presencials el 18 d’abril i el 26 de setembre.

 

Per poder assistir als cursos programats, les associacions han d’inscriure’s gratuïtament a través de l’aplicació associacions.org/app/accio, o bé telefònicament al 961 55 32 27. Per reservar cita pel servei d’assessorament individual, les associacions que ho desitgen han de contactar amb el Departament de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Manises a través de Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o del telèfon 96 154 51 16.