Es liciten les obres d'adequació del Mercat Municipal dels Pins

Dijous, 25 Mai 2023 11:04 Escrit per  Publicat en Manises-VAL Vist 36 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Una intervenció que suposarà una inversió de quasi 200.000 €

L'Ajuntament de Manises ha iniciat el procés de licitació per a les obres de millora del Mercat Municipal dels Pins. La publicació de l'oferta en la Plataforma de Contractació de l'Estat, ascendeix a 193.238,87 € i les ofertes es poden presentar fins al 6 de juny de 2023.

L'actuació pretén, principalment, redissenyar la xarxa d'evacuació d'aigües pluvials amb la finalitat d'evitar els problemes d'inundacions i desbordaments que ve patint el mercat en els moments de fortes pluges.

Entre les intervencions que es duran a terme, es troba l'adequació de la xarxa de drenatge interior per a facilitar la recollida d'aigua, la millora d'il·luminació i de condicions de seguretat.

D'altra banda, també es modernitzarà la imatge interior i s'implantarà un punt de lliurament i recollida de mercaderia que agilitzarà el servei prestat als i les usuàries.

L'accessibilitat i l'entorn del mercat també s'adequarà amb la finalitat de prestar un millor servei tant per a comerciants com per a les persones usuàries d'aquesta instal·lació municipal. Es tracta, en definitiva, de millorar l'evacuació d'aigües pluvials, modernitzar els serveis del mercat municipal i de continuar fomentant el mercat local, de proximitat i de quilòmetre zero.

Modificat el Dijous, 25 Mai 2023 11:06