Massanassa intensifica la vigilància de compliment de les normes Covid

Dilluns, 01 Febrer 2021 10:12 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 237 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de la Policia Local, ha intensificat la vigilància en el municipi per a assegurar el compliment de les normes Covid. Com explica l'alcalde de la localitat, Paco Comes Monmemeu “durant el temps que la Massanassa va estar tancada perimetralment els esforços del cos de la policia local van ser per a assegurar les entrades i eixides del nostre terme municipal, però ara finalitzat aquest confinament perimetral, els policies estan intensificant la vigilància per a comprovar el compliment de les normes Covid per part de la ciutadania”.

 

En aquest sentit, s'han incrementat les multes a les persones que no compleixen amb la normativa, i com puntualitza l'alcalde “encara que la majoria dels veïns i veïnes compleixen rigorosament les restriccions, encara trobem actuacions incíviques que són penalitzades per la policia local”. Els parcs, jardins i llocs d'afluència són els més vigilats per la policia local. Amb tot, l'alcalde Paco Comes Monmeneu llança un missatge de confiança “perquè si tots complim, podrem acabar amb la crisi sanitària provocada pel coronavirus”.

 

Cap també recordar que la Brigada de manteniment Municipal realitza diàriament les tasques de neteja i desinfecció de zones comunes, col·legis, farmàcies, parades d'autobús i estació de Renfe, així com les zones de major trànsit de vianants.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 01 Febrer 2021 10:13