Massanassa renova la xarxa d'aigua potable i voreres del Carrer Federico, García Lorca

Dilluns, 15 Març 2021 10:58 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 206 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de la brigada municipal, ha renovat les voreres i la xarxa de proveïment d'aigua del carrer Federico García Lorca. Les obres s'emmarquen dins d'un pla municipal de modernització de la xarxa municipal de proveïment, i segons explica l'alcalde, Paco Comes “continuarà amb la substitució d'altres trams en diversos carrers amb l'objectiu d'optimitzar la nostra xarxa d'aigua potable, dotar-la de més pressió i eliminar fugides innecessàries d'aigua potable amb un clar objectiu mediambiental”.

 

Com explica l'alcalde s'han substituït 110 metres de canonada del carrer Federico García Lorca, la qual cosa repercutirà a més en un augment del cabal i pressió pel canvi de les canonades. L'augment de cabal produirà una millora substancial en el proveïment domiciliari. També s'han modernitzat les escomeses, tant el tub com les clau de talls.

 

Juntament amb aquestes millores també s'han renovat les voreres de tots dos costats del carrer, ja que les rajoles antigues ja presentaven alguns problemes. S'han pavimentat uns 100 m² de vorera, col·locat una solera de formigó i rajoles hidràuliques, mantenint la vorada de pedra existent.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 15 Març 2021 10:58