Massanassa realitza un curs contra ennuegades en els col·legis

Dilluns, 29 Març 2021 11:08 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 214 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha organitzat juntament amb el Sindicat de Tècnics Auxiliars d'Infermeria un taller sobre protocols d'actuació enfront d'ennuegades en els centres escolars de la localitat. Aquest taller se suma a les accions que des de l'Ajuntament “s'estan duent a terme per a millorar la seguretat sanitària dels col·legis en la lluita contra la Covid, i que reforcen la labor del personal tècnic auxiliar d'infermeria que hem contractat per a cada centre escolar” explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes.

 

L'Ajuntament ha implementat el programa d'ECOVID convocat per LABORA amb la contractació de 4 tècniques auxiliars d'infermeria destinades en els centres escolars, i una tècnica en prevenció de riscos laborals que ofereixen el suport sanitari fins a finalitzar el curs escolar.

 

“Cal destacar que la labor de les persones posades a la disposició dels col·legis i institut ha anat més enllà de la vigilància i compliment dels protocols de seguretat sanitària de la Covid19, ja que s'han involucrat en la sensibilització dels més joves entorn de la importància de seguir les normes sanitàries mitjançant tallers impartits per cadascuna d'elles en els respectius centres” ha assenyalat l'alcalde Paco Comes.

 

Les tècniques auxiliars d'infermeria i la tècnica de prevenció en riscos laborals van ser contractades al desembre de l'any passat per a reforçar el control sanitari en els centres escolars en la lluita contra la Covid19, i realitzaran la seua funció durant el present curs escolar.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 29 Març 2021 11:10