Massanassa adquireix un nou vehicle híbrid per a la Policia Local

Dilluns, 03 Mai 2021 09:27 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 237 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'ajuntament de Massanassa ha adquirit un nou vehicle que prestarà servei en la Policia Local. El nou cotxe està dotat amb les més modernes tecnologies com a GPS o impressora, per la qual cosa podrà realitzar algunes gestions policials “in situ” sense necessitat de desplaçar-se a la reguarda. Compta a més amb un desfibril·lador i un tensiòmetre, equipament útil per a respondre a emergències cardíaques.

 

Com explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, “el nou cotxe per a la Policia Local està totalment equipat per a poder atendre la ciutadania en diferents situacions i amb les noves tecnologies, però el més important és l'aposta decidida de l'Ajuntament per les energies netes i vehicles sostenibles, com a exemple per a tots els veïns i veïnes”.

 

Es tracta d'un cotxe híbrid elèctric i gasolina, model RAV4 hybrid, que desenvolupa una potència total de 145 kW/197 CV DIN, combina una acceleració de 0 a 100 km/h de només 8,3 segons amb un consum líder en la seua categoria de tot just 4,9 l/100 km.

 

Aquest vehicle s'uneix a la furgoneta elèctrica de la Brigada d'Obres, ja que “la voluntat de l'Ajuntament d'anar renovant la flota municipal amb vehicles elèctrics respectuosos amb el medi ambient” ressalta l'alcalde, Paco Comes.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 03 Mai 2021 09:28