Massanassa adequa els seus camins rurals

Divendres, 07 Mai 2021 12:49 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 221 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha iniciat les obres d'adequació i manteniment dels camins rurals del terme municipal, principalment la repavimentació de diversos camins de la marjal amb llastos i asfalt.

 

En total es millorarà l'asfaltat de 10.470 metres quadrats d'accessos a la marjal i camins, i 3.500 metres quadrats de camins rurals amb la tècnica del llast. Com explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, “és important conservar en bon estat els nostres camins rurals per a facilitar el trànsit de maquinària agrícola que mantenen els nostres camps cultivats, així com facilitar l'accés de molts veïns i veïnes i visitants que s'acosten a gaudir de la nostra marjal d'una manera sostenible mediambientalment”.

 

Les obres, que tenen un període d'execució d'un mes i mig, s'executen en el Camí Travessa de Maties, Camí de Rabisancho, Camí de l'Alquerieta, Camí 3ª Travessa i el pas inferior del camí Fus, així com l'adequació amb llastos del Camí del Fus i la prolongació del Camí Travessa de Maties. Els treballs estan subvencionats al 60% per la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 07 Mai 2021 12:51