Massanassa reobri la Llar del Jubilat

Dilluns, 31 Mai 2021 11:09 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 236 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha reobert el local social de la Llar del Jubilat, situat en l'edifici Sociocultural. Des del dimarts de la setmana passada els majors poden acostar-se al seu centre de reunió amb totes les mesures sanitàries. Com explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, “hem aprofitat el tancament per a realitzar unes obres de millora, com el canvi de l'aire condicionat o la pintura del local”.

 

En aquesta primera fase i d'acord amb les normes sanitàries existirà control d'aforament limitat a un 50% amb un màxim de 65 persones, només es podrà consumir en les taules i no estarà permés ni el consum en barra, ni els jocs de taula o la lectura de premsa. “Complint les normes i amb totes les mesures sanitàries, la Llar del Jubilat és un centre segur, on els nostres majors poden socialitzar-se i reunir-se” explica l'alcalde Paco Comes.

 

L'Ajuntament demana comprensió per a mantindre i respectar les normes de seguretat sanitària, ja que va en benefici de tots els usuaris. L'avanç de la vacunació en la localitat ha sigut un dels factors determinants per a reobrir el local.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 31 Mai 2021 11:09