Massanassa prepara la seua Escola d’Estiu en el Poliesportiu

Dilluns, 21 Juny 2021 10:17 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 517 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
Escola d'estiu 2018 Escola d'estiu 2018

L'Ajuntament de Massanassa, a través de la regidoria d'Educació, està preparant l’Escola d’Estiu per a aquest pròxim mes de juliol. Al cap d'un any sense poder celebrar-se, els xiquets i xiquetes des de primer d'educació infantil fins a sisé de primària, gaudiren de les activitats lúdiques, esportives i educatives en el Poliesportiu Municipal.

 

Com explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, “l’Escola d’Estiu és una activitat on els nostres xiquets i xiquetes es retroben en un ambient lúdic i jocs didàctics per a gaudir de l'estiu, amb l'objectiu d'ajudar a la conciliació familiar”. “El Poliesportiu és lloc ideal per a acollir l’Escola d’Estiu, tant per les seues instal·lacions, per les piscines d'estiu, com per les seues zones enjardinades i la seua ubicació pròxima al nucli de població” ha afegit l'alcalde, Paco Comes.

 

La capacitat de l’Escola d’Estiu de Massanassa és per a 350 xiquets i xiquetes. En la present edició, es duran a terme totes les mesures necessàries de seguretat establides sanitàriament i els xiquets i xiquetes participants es distribuiran en grups bambolla per a mantindre el control sanitari.

 

Així mateix, a partir de l'1 de juliol s'obrirà al públic en general les piscines d'estiu amb cita prèvia i aforament limitat amb una novetat: el bany nocturn els divendres a la nit. Durant el temps que la instal·lació ha estat tancada l'Ajuntament ha executat la reforma dels vestuaris i ha condicionat la il·luminació per a possibilitar el bany nocturn.

 

Una altra de les instal·lacions que també s'ha millorat en els últims mesos en el Poliesportiu, és la zona dels paellers que també s'obrin al públic per a facilitar l'esplai dels veïns i veïnes de la localitat. Els paellers han sigut pintats i amb la seua reobertura es posa de nou en funcionament l'espai lúdic on gaudir entre arbratge d'un espai pròxim al nucli urbà i amb moltes possibilitats per les instal·lacions del poliesportiu.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 21 Juny 2021 10:18