Finalitza amb èxit l'Escola d'Estiu de Massanassa

Dilluns, 09 Agost 2021 11:24 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 457 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Aproximadament 350 xiquets i xiquetes han disfrutat aquest any de l’Escola d’Estiu de Massanassa, desenvolupada en el Poliesportiu Municipal de la localitat, i amb totes les mesures de seguretat sanitària vigents. Els xiquets i xiquetes d’educació infantil i Primària dels centres educatius San José i San Andrés, Ausiàs March i Lluís Vives, principalment, han gaudit de les activitats a l’aire lliure i de la piscina, a més dels tallers educatius, esportius i lúdics.

 

Per a l’alcalde de Massanassa, Paco Comes, “hem organitzat l’Escola d’Estiu amb l’objectiu de facilitar la conciliació familiar, oferir una oferta educativa durant el mes de juliol, i facilitar la socialització dels nostres xiquets i xiquetes en un entorn esportiu i lúdic”.

 

La participació en l’Escola d’Estiu ha variat entre quinzenal o mensual. Les entrades han sigut organitzades per torns, en les quals havien d’accedir al poliesportiu, per una porta els xiquets d’infantil i els de primària per una altra diferent, per a evitar aglomeracions. L’entrada de tots dos nivells ha sigut escalonada per torns, i abans d’entrar al recinte es pren la temperatura i s’aplica gel hidroalcohòlic a les mans. A més, el poliesportiu està senyalitzat amb marques i fletxes al sòl, tant l’entrada com l’eixida, així com el lloc on se situa cada grup per a mantenir la distància de seguretat entre ells. Cada grup està dirigit per un monitor que roman constant en aquest, l’ús de la mascareta i la rentada de mans és continu per a poder gaudir amb seguretat.

 

D’altra banda, per als joves s’ha organitzat el Campament Urbà. En aquesta activitat han participat un total de 65 joves de Massanassa d’entre 12 i 17 anys, i s’ha comptat amb un equip de 6 monitores i 2 Coordinadores que amb la supervisió de l’equip tècnic de la Regidoria de Joventut han fet complir amb totes les mesures de protecció davant la Covid-19.

 

Durant dues setmanes el grup d’adolescents han fet ús de les instal·lacions esportives municipals, piscina, parcs, i de l’Espai Jove en el desenvolupament activitats esportives, gastronòmiques i lúdiques. Totes elles amb un enfocament educatiu, col·laboratiu i de promoció de valors humans.

 

Informa Nou Horta. Massanassa