Massanassa aposta per l'ocupació a través de Reforça Massanassa

Dilluns, 27 Setembre 2021 11:26 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 168 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'ajuntament de Massanassa, a través de l'oficina Reforça Massanasasa, ha executat diferents ajudes, entre elles a la contractació, al foment del treball autònom i al teixit empresarial i comercial.

 

Les ajudes de contractació subvencionen els contractes a persones de la localitat amb fins a 2.000 euros, mentre que les ajudes al foment del treball autònom atorguen fins a 2.500 euros a noves iniciatives emprenedores a Massanassa.

 

Com explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, “des de l'Ajuntament ens hem bolcat a impulsar l'ocupació l'autoocupació amb ajudes de diferent índole perquè som conscients de la difícil situació que la pandèmia ha deixat en moltes famílies”.

 

Així mateix, l'Ajuntament ha participat en els programes de LABORA, EMCORP i EMPUJU, que han permés contractar personal de suport a la brigada especialitzat en electricitat i una persona de reforç per a l'arxiu municipal. A més, en els pròxims mesos s'espera rebre la resolució que permetrà ampliar en dos perfils més.

 

Respecte a les empreses, també s'han concedit les ajudes Parèntesis, esgotant el crèdit total disponible en la convocatòria extraordinària, del qual s'han beneficiat 80 empreses de Massanassa. Enguany, l'agència ha gestionat 47 ofertes d'ocupació per a empreses privades a través de massanassa.portalemp.com.

 

Finalment, en els pròxims mesos es posarà en marxa el Pla de Formació Anual per a persones desocupades de Massanassa a través de Reforça Massanassa, que inclouran formació en carretons, manipulació d'aliments, hostaleria, comerç i fitosanitaris.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 27 Setembre 2021 11:28