Massanassa finalitza l'ús de l'Auditori Salvador Seguí com a punt de vacunació

Dilluns, 04 Octubre 2021 09:31 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 135 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, en col·laboració amb el Centre de Salut, ha donat per finalitzada la campanya de vacunació en l'Auditori Salvador Seguí. Després d'administrar 10.000 dosi en l'espai cultural, han sigut molts els veïns i veïnes que han rebut la vacuna contra la COVID, en una campanya sense precedents, des del passat 26 de maig. Com ha informat l'alcalde de la localitat, Paco Comes, "les autoritats sanitàries han decidit que, a partir d'ara, únicament es vacunarà en el Centre de Salut de Massanassa, per la qual cosa ja no és necessari utilitzar l'Auditori Municipal per a aquesta finalitat".

 

L'alcalde ha volgut felicitar i agrair aqueix treball al personal sanitari i mostrar la seua satisfacció per la bona entesa entre Sanitat i l'Ajuntament en benefici de la salut dels ciutadans i ha demanat als veïns i veïnes que encara no estan vacunats que s'informen en el Centre de Salut "perquè la vacuna salva vides".

 

Així mateix, el primer municipi ha valorat l'edifici cultural, que ha sabut adequar-se a les necessitats sanitàries i ser un lloc estratègic per a assistir als veïns i veïnes en la inoculació de les vacunes, la qual cosa ha evidenciat la capacitat d'adaptació de l'auditori i la professionalitat de tot el personal implicat en la campanya sanitària.

 

Pròximament i amb les noves mesures sanitàries l'Auditori Salvador Seguí reprendrà la seua activitat cultural, social i educativa.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 04 Octubre 2021 09:31