Massanassa reconeix als seus millors estudiants

Dilluns, 15 Novembre 2021 09:28 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 61 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha celebrat l'acte de reconeixement a l'alumnat de Primària i Secundària dels centres de la localitat “per la seua excel·lència i esforç educatiu sent important a més el treball de formació i desenvolupament personal com a criteris fonamentals per a reconéixer als millors estudiants del nostre poble” ha explicat l'alcalde de Massanassa, Paco Comes.

 

L'acte, celebrat en el Saló de Plens de l'Ajuntament, va comptar amb la presència dels homenatjats així com de les seues famílies i una representació de la comunitat educativa escolar per a agrair l'esforç d'aquests joves. Els primers a rebre el guardó van ser Marcos Casas, Fiona Klochlow i Marta Pérez, estudiants que a més han rebut el Premi a l'Excel·lència de la Conselleria d'Educació.

 

Del centre escolar Lluís Vives han sigut distingits Andrés Anel, Elena Mejino, Lorena Bru, Sandra Castaños, Sara Monterde, Alba Porras i Claudia Sandemetrio. Del San José i Sant Andrés han rebut el reconeixement, Sara Tamarit, Paula Bou, Adrià Herrero, David Serrano, Cristian Valiente i Gemma Vidal. En Batxillerat, l'alumnat guardonat ha sigut Clara Soria, Álvaro Martínez, Miguel Martínez, Carolina Romero, Marta Argente, Saúl Granero i Raquel Onrubia.

 

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes, va felicitar tant l'alumnat, com a les famílies, professorat i comunitat educativa per la implicació en la docència, pedagogia i didàctica dels joves de Massanassa.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 15 Novembre 2021 09:29