Massanassa posa en marxa l'Aula Mentor ⁣

Dilluns, 22 Novembre 2021 10:30 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 366 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha posat en marxa l'aula el servei de suport a gestions en línia i Aula Mentor, una iniciativa que pretén facilitar la relació amb les administracions d'aquelles persones que presenten dificultats per a realitzar gestions en línia.

 

D'aquesta manera, l'aula d'informàtica de l'Escola d'Adults, situada en l'Alqueria de Sòria, estarà atesa per una persona especialitzada en informàtica per a l'administració de l'Aula Mentor i el suport en la realització de tràmits electrònics, certificats i altres usos d'ordinadors públics per a aquelles persones que el necessiten, “en definitiva, es tracta d'un projecte que tractarà de lluitar contra la bretxa digital, ja que moltes persones necessiten ajuda per a poder realitzar tràmits electrònics, i encara més a partir de la pandèmia” ha explicat l'alcalde, Paco Comes.

 

L'horari de l'aula serà els dilluns de 16.00 a 20.30 hores, els dimecres de 09.30 a 14.00 i de 16.00 a 20.30 hores, i els dijous de 09.30 a 14.00 hores. A més, una vegada que s'active la plataforma d'Aula Mentor, les persones usuàries del servei podran accedir a una àmplia gamma de cursos en modalitat en línia, fruit del projecte en el qual es col·labora amb el Ministeri d'Educació.

 

Com explica l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, “no volem deixar a ningú arrere, i per això propiciem les ajudes necessàries perquè tothom tinga les mateixes oportunitats i els serveis que necessita, en aquest cas concret, una ajuda en temes informàtics en tràmits administratius”.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 22 Novembre 2021 10:31