Massanassa es prepara per a les festes nadalenques

Dilluns, 13 Desembre 2021 11:33 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 181 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb un ambient comercial nadalenc gràcies a les campanyes "Comerç amb premi" i "Massanassa nadalenca", l'ajuntament ha preparat un programa cultural per a totes les edats per a gaudir del Nadal amb responsabilitat. Aquest és el missatge que l'Ajuntament de Massanassa vol llançar a la ciutadania, "tenim moltes ganes de celebrar amb normalitat el Nadal, però tots els veïns i veïnes hem de ser responsables i garantir la nostra salut" ha defensat l'alcalde, Paco Comes.

 

Per aquest motiu, "la programació nadalenca comptarà amb els actes més tradicionals com la recepció als Reis d'Orient o el concert del CIMM que canvia la seua ubicació a l'aire lliure, a més d'actes culturals i d'oci familiar" ha explicat l'alcalde, Paco Comes. La programació s'inicia dimecres que ve amb un contacontes nadalenc a la biblioteca. El divendres 17, se celebrarà la Gala de l'Esport en el Poliesportiu i el dissabte 18, a les 11.00 hores, en la plaça de les Escoles Velles, es realitzarà el concert del Cor Infantil, seguidament, el lliurament dels premis de les targetes nadalenques i posteriorment, l'espectacle "EL Rock and roll és cosa de xiquets... i també de parells, especial Nadal". L'exposició de les targetes se situarà a la sala Gabriel Cualladó.

 

El diumenge, a les 12.00, se celebrarà també en la plaça de les Escoles Velles el concert de Nadal del CIMM i l'Orfeó, i ja la setmana següent, el dimecres 22 es projectarà la pel·lícula "Ments brillants" destinada a l'IES. El dia de Nadal s'iniciaran les projeccions de pel·lícules en l'Auditori Municipal, amb passades els dies 26, 1 i 2 de gener.

 

El dimarts 4 de gener, se celebrarà la recepció de les cartes als Reis d'Orient amb un espectacle de PequeRadio i actuació de A Quatre Quaranta. Els Mags participaran en la cavalcada del dia 5 de gener i el dia 6 visitaran la Residència de la Tercera Edat, clausurant el programa nadalenc.

 

Informa Nou Horta. Massanassa