Massanassa acull la III Triangular de la Setmana Valenta de Futbol Femení

Dilluns, 14 Març 2022 10:20 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 214 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'estadi de futbol de Massanassa, "Vicente Moreno", va acollir dimecres passat 9 de març la III Triangular de la Setmana Valenta de futbol femení amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona i de la programació "Massanassa per la Igualtat".

 

En l'esdeveniment es van disputar la victòria la Selecció Valenta Sub-21 de la Comunitat Valenciana, el València CF Femení i el Llevant UD Femení en una jornada organitzada per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana (FFCV).

 

El primer partit va donar inici a les 17.00 hores, on van jugar la selecció valenciana i el València CF (1-0). Li va seguir el segon partit a les 18.00 hores que va enfrontar al València CF contra el Llevant UD (2-3). Per a finalitzar la triangular, a les 19.00 hores, el Llevant UD va competir contra la selecció Valenta (1-0). Així, el Llevant UD Femení va eixir vencedor dels partits, després d'imposar-se als altres dos equips.

 

L'estadi municipal es va omplir de persones per a ser presents en aquesta ocasió on es va demostrar el nivell que hi ha en el futbol femení, així com la importància de visibilitzar-lo en el món de l'esport i en la societat en general. Paco Comes, alcalde de Massanassa, al costat del president de la FFCV, Salva Gomar, van ser els encarregats de fer lliurament dels trofeus a les capitanes dels equips.

 

L'Auditori Municipal "Salvador Seguí" de la localitat, va convidar també a les jugadores de la Selecció Valenta Sub-21 de la Comunitat Valenciana durant el matí del mateix dimecres per a fer una xarrada sobre el futbol femení a l'alumnat de cinqué i sisé d'Educació Primària dels centres escolars de Massanassa. Tota una activitat que va servir per a valorar les categories de futbol femení i conéixer exemples d'èxit, on els xiquets i xiquetes van participar i es van relacionar amb les jugadores, amb posterior signatura d'autògrafs.

 

"La igualtat ha de ser present en tots els àmbits. Des de la nostra entitat local, treballem per fer-ho possible i d'aquesta manera hem creat una programació per a commemorar el Dia Internacional de la Dona des de les diverses àrees com a Educació, Joventut, Serveis Socials, Cultura... i com no Esports. Vull agrair a totes les jugadores que han vingut hui al nostre poble per ajudar a donar veu al seu esport, per mostrar-li'l als més xicotets i per fer veure que cal lluitar per la igualtat", expressa Comes.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 14 Març 2022 10:21