La Biblioteca de Massanassa dona la benvinguda als xiquets i xiquetes nascuts en els últims 2 anys

Dilluns, 20 Juny 2022 09:54 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 113 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de la Biblioteca Pública Municipal, torna un any més amb la iniciativa “Benvinguts a la lectura” per a acostar als nounats el món de la lectura i tot el que podran descobrir al costat d'ella i en aquest espai, fent-los lliurament del seu primer carnet simbòlic de biblioteca i un llibre infantil com a obsequi.

 

Però, en aquesta ocasió, no sols han sigut protagonistes els nounats d'enguany, sinó que també han sigut presents els xiquets i xiquetes nascuts en els anys 2020 i 2021 que, per la situació sanitària de la Covid-19, no van poder gaudir d'aquest acte.

 

L'alcalde de Massanassa, Paco Comes, va felicitar a totes les mares i pares dels prop de 60 xiquets i xiquetes que van acudir a aquesta cita i va destacar que, sense cap dubte, “és un dels actes més bonics que fem des de l'ajuntament, on iniciem als nostres veïns més xicotets a la lectura des dels primers moments de la seua vida”. A més, va afegir la sort que suposa compartir aquest moment amb les famílies i veure la cara de felicitat en donar els carnets i el primer llibre infantil als seus fills i filles, ressaltant la importància que té llegir i que els més xicotets cresquen amb aquesta idea inculcada.

 

Des de la Biblioteca Pública Municipal, també es pretén fer veure a les famílies que, amb la present iniciativa, aquest espai sempre té les seues portes obertes a tots els xiquets i xiquetes que desitgen entrar a un món ple de fantasia i coneixement, amb llibres acoblats a cada edat i interessos.

 

Dilluns que ve 27 de juny, serà el 40 aniversari de la Biblioteca Pública de Massanassa i, des de l'Àrea de Biblioteca i Cultura de l'ajuntament, s'està preparat una jornada de celebració i commemoració per tots aquests anys de trajectòria.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 20 Juny 2022 09:55