Massanassa celebra el seu festival de rock “Massarock”

Dijous, 07 Juliol 2022 12:42 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 54 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Massanassa ha pogut viure de nou el festival de rock de grups emergents “Massarock”, després d'aquests anys de pandèmia. Enguany l'Ajuntament de Massanassa ha comptat amb la gran col·laboració de la Sala de Concerts Madison, situada en el polígon industrial, per a rellançar l'esdeveniment de rock més important de la comarca.

 

A aquesta edició, celebrada el passat 3 de juliol, s'han presentat 4 bandes, algunes emergents i altres ja més consolidades en el circuit del rock valencià: a Rosa de Papel, Domus Táctiles, Toro Electriko i Peligroso Morgan van competir amb professionalitat sent molt aplaudits tant pels seus propis seguidors com pel públic en general. Al final, el grup Toro Electriko es va emportar el triomf i el premi de l'Ajuntament de Massanassa consistent en l'enregistrament d'una maqueta i una gira per emissores de ràdio especialitzades, així com la promoció dels seus treballs en les xarxes socials.

 

En un acte celebrat aquest matí en el Saló de Plens de l'Ajuntament, l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, ha entregat simbòlicament el premi i ha felicitat el grup al mateix temps que agraïa la col·laboració de la Sala de Concerts Madison, emplaçant-se a preparar la pròxima edició de Massarock per a l'estiu de 2023.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dijous, 07 Juliol 2022 12:43