Massanassa finalitza amb èxit l'Estiu Jove i els campaments d'estiu per a la població infantil i juvenil

Dilluns, 18 Juliol 2022 10:00 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa, a través de les Àrees de Joventut i Educació, es troba immers en tot un mes de juliol replet d'oferta infantil i juvenil amb diversos programes perquè els més joves gaudisquen de les seues vacances escolars.

 

Entre les iniciatives més destacades es troba l'Escola d'estiu, l'Estiu Jove, el campament infantil i el campament juvenil. A més, també continua en marxa el servei de conciliació familiar “Ludoteca Urbana” i les inscripcions al “Bus a la Mar”, on es facilita una línia de transport gratuïta per a anar a la Platja de la Malva-rosa a joves entre 16 i 30 anys cada dimecres i diumenge del mes, un projecte organitzat al costat de Catarroja i Benetússer.

 

De la mateixa manera, durant aquest mes de juliol, Massanassa no s'ha perdut dues grans cites d'oci i diversió: un viatge a Aquarama per a joves de 12 a 30 anys i una nova Trobada de Corresponsals Juvenils en Moraira, on van assistir els i les corresponsals dels municipis de Massanassa, Alfafar i Alcàsser, esdeveniment organitzat pel Departament de Joventut de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

 

Aquest cap de setmana, l'Ajuntament de Massanassa ha finalitzat amb èxit l'Estiu Jove i els dos campaments d'estiu. L'Estiu Jove, amb inici el dia 4 de juliol i finalització divendres passat 15 de juliol, ha comptat amb un total de 68 joves que han gaudit de múltiples activitats com: paddle surf, scape room, rocòdrom, piscina i jocs esportius i lúdics, excursió a Aquópolis, campionat Ballon Cup i molt més.

 

Per al regidor de Joventut, Ximo Herrero: “aquesta és una activitat que sorgeix del Fòrum Jove on els joves de Massanassa tenen contacte directe amb l'Àrea de Joventut i proposen diferents activitats d'oci i formació”. A més, recalca “la gran aposta de l'ajuntament per als adolescents del municipi perquè al llarg del mes es duen a terme diverses activitats com a campaments, un per a primària i un altre per a secundària, el bus a la mar o l'eixida a Aquarama”.

 

Així mateix, aquest últim cap de setmana han donat fi els dos campaments programats d'estiu. El campament infantil, celebrat de l'11 al 17 de juliol, ha comptat amb la participació de 40 xiquets i xiquetes que han gaudit d'activitats multiaventura en l'Alberg d'Alarcón (Conca). El campament juvenil ha tingut lloc des del divendres 15 fins ahir diumenge 17 de juliol a Venta del Moro, on 19 joves han practicat paintball, rafting i diversos jocs de grup, a més de contemplar les estreles en autèntiques vetlades nocturnes en ple entorn natural.

 

“Reprenem els campaments d'estiu per als nostres més joves després de la pandèmia per la Covid-19 després de la seua paralització en 2019. Aquest tipus d'oferta té un valor molt positiu perquè són activitats que es realitzen en la naturalesa i que treballen i fomenten la convivència i l'autonomia dels més xicotets”, expressa Paco Comes, alcalde de Massanassa. “Des de l'Ajuntament de Massanassa treballem per facilitar a les famílies la conciliació de la vida familiar, social i laboral, sobretot ara amb les vacances escolars. Per això, també hem ampliat el servei de Ludoteca Urbana en horari de matins i vesprades de dilluns a dissabte perquè els joves facen activitats on s'ho passen bé en el nostre Espai Jove”, afirma Comes.

 

Així, la localitat continuarà comptant aquests dies amb aquest servei de conciliació familiar de Ludoteca Urbana, però també amb l'inici de la segona quinzena de l'Escola d'Estiu. Amb començament el 27 de juny i fi el pròxim 29 de juliol, l'escola ha sumat a un total de 450 xiquets i xiquetes durant la primera quinzena i 315 en la segona.

 

La institució local ha agraït el gran acolliment i participació que hi ha hagut enguany. Des de l'Àrea de Joventut, ja s'està treballant a programar noves activitats, especialment, les Jornades de la Joventut que es duran a terme al setembre.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Dilluns, 18 Juliol 2022 10:02