L'Ajuntament de Massanassa inicia la segona edició de Comerç amb Premi

Dijous, 15 Setembre 2022 09:29 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 116 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha donat el tret d'eixida a Comerç amb Premi, un projecte de dinamització comercial que enguany es troba en la seua segona edició després de l'èxit del passat any amb més de 42.000 participacions.

 

De nou, l'administració local sortejarà 16.000 euros entre les persones que compren en els 78 comerços de Massanassa adherits en la campanya fins al 6 de novembre de 2022. En concret, hi haurà 130 premis de 100 euros i 1 premi de 3.000 euros.

 

Enguany, es compta amb 15 comerços locals més en la campanya, i els sectors professionals que podem trobar són molt diversos: hostaleria, farmacèutica, fisioteràpia, psicologia, veterinària, floristeria, papereria, fotografia, joieria, perruqueria, esport, informàtica, moda, etcètera.

 

“Estem molt contents per l'acolliment que ha tingut la campanya, ja que enguany comptem amb més comerços que en 2021 i, esperem que la col·laboració entre l'administració i les empreses de Massanassa continue donant-se d'aquesta manera i augmentant en el futur”, afirma Paco Comes, alcalde de Massanassa. “Anime a totes les persones a vindre a Massanassa i a participar”, afig Menges.

 

Què és Comerç amb Premi?
Comerç amb Premi és una campanya posada en marxa des de l'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, per a fomentar, promocionar i ajudar al comerç local de la localitat.

 

Com puc participar?
Comprant en qualsevol comerç inscrit. Si realitzes una compra igual o superior a 10 euros, podràs emplenar un bitllet de participació amb les teues dades personals (nom, cognoms, DNI, població i telèfon) i inserir-ho dins de l'urna corresponent habilitada en cada local.

 

Pots consultar el llistat complet de comerços en el següent enllaç: https://es.massanassa.org/ver/3189/COMER%C3%87-AMB-PREMI-2022.html

 

Quan es farà el sorteig?
El dilluns 14 de novembre de 2022 es realitzarà el sorteig amb totes les participacions aconseguides de tots els comerços participants. En un acte oficial, s'extrauran els 131 premis i, posteriorment, es contactarà des de Reforça Massanassa amb les persones guanyadores d'enguany.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

 

Modificat el Dijous, 15 Setembre 2022 09:31