Massanassa concedeix les ajudes ADAP per a estudiants de la localitat amb un total de 22.870 euros

Dilluns, 12 Desembre 2022 11:14 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 156 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Massanassa ha resolt les ajudes per al desenvolupament acadèmic i professional (ADAP) de l'estudiantat de Massanassa per al curs 2021/2022 amb un total de 22.870,69 euros per a 81 beneficiaris i beneficiàries, estudiants de Massanassa. Estes ajudes tenen l'objecte de subvencionar les despeses de material fungible, informàtic, específic i taxes de matrícula realitzats durant el curs acadèmic 2021/2022 en estudis de Formació Professional, Universitaris i de Postgrau. La quantia individual de l'ajuda per beneficiari és de fins a 300 euros.


Per a l'alcalde de Massanassa, Paco Comes, "amb estes ajudes l'ajuntament pretén potenciar el desenvolupament en la formació i l'avanç professional, reduint l'impacte d'este tipus de despesa en les economies familiars i garantint la igualtat d'accés a l'ensenyament i recursos dels estudiants residents a Massanassa".


Amb estes ajudes, l'estudiantat pot cobrir el cost de material educatiu i informàtic com a ordinadors portàtils o de sobretaula, tauletes, llicències de programes, taxes de matrícules, equipament específic de la formació cursada i altres formacions específiques relacionades amb la formació cursada per a potenciar el desenvolupament acadèmic i professional de l'alumne/a.


Amb tot, l'entitat local cerca ajudar i oferir un suport econòmic a l'estudiantat i les seues famílies amb la cobertura de les necessitats que precisen els i les estudiants durant la seua etapa acadèmica i recolzant en les despeses generals i específiques dels quals deriven la formació que cursen.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

 

Modificat el Dilluns, 12 Desembre 2022 11:14