Massanassa programa els actes festius de Nadal i Reixos

Divendres, 16 Desembre 2022 10:47 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Massanassa, a través de l’Àrea de Cultura, ha organitzat una programació nadalenca que tindrà inici el dia 16 de desembre i finalitzarà el diumenge 8 de gener de 2023.

 

Després de dos anys de suspensió per la pandèmia, enguany la localitat torna amb diverses activitats i actes tradicionals en el municipi. Així, les festes de Nadal i Reixos de Massanassa inicien el divendres dia 16 de desembre amb la funció de Nadal “Un Nadal més que complicat” de l’Escola Municipal de Teatre Infantil, dirigida a escolars a l’Auditori Municipal. La funció de Nadal, també es repetirà el dissabte 17 a les 19:30h per a tota la ciutadania. Un espectacle molt esperat per Nadal, amb el qual els més xicotets mostren la seua il·lusió i esforç dedicat en els assajos.

 

El diumenge 18, ve carregat d’activitats. A les 11h a l’Auditori Municipal, tindrà lloc el Concert del Cor Infantil del Centre d’Estudis Musicals de Massanassa. A les 11:15h, es procedirà a fer lliurament dels premis del concurs de targetes de Nadal que organitza tots els anys l’ajuntament. A més, la Sala d’exposicions Gabriel Cualladó, acollirà totes les targetes de Nadal de l’alumnat dels centres escolars del municipi. A les 12h, inici de l’espectacle “The Show Moscón”. A la vesprada, a les 19h a l’Església Parroquial de Sant Pere, tradicional Concert de Nadal, amb l’Orfeó Polifònic de Massanassa, la Banda de Música del Centre Instructiu i Musical de Massanassa (CIMM) i el Cor Infantil del Centre d’Estudis Musicals de la localitat. 

 

El dimarts 20 de desembre, a les 17h a l’Auditori Municipal, es realitzarà el Festival Infantil de l’Escola Infantil Menuts de Massanassa. Li segueix, el divendres 23, a les 20h a l’Auditori Municipal, l’espectacle d’humor de La Tia Visantica “Serà precís?”. Les entrades per a tots els espectacles de l’auditori i teatre infantil poden retirar-se a la Biblioteca Pública Municipal amb col·laboració voluntària d’un euro per a la campanya Massanassa Solidària.

 

El diumenge 25 i el dilluns 26 de desembre, hi haurà sessió cinematogràfica a l’auditori a les 18h amb la pel·lícula “A Todo Tren 2”. Les entrades per a la pel·lícula de recentment estrena són a quatre euros i poden adquirir-se a la biblioteca o des d’una hora abans de l’inici de la sessió. 

 

El dimarts 27, a les 19h a l’Auditori Municipal, el veïnat podrà disfrutar amb l’espectacle familiar “La Ratita Presumida”. Continuant amb el programa, els dies 28, 29 i 30, hauran més sessions de cinema a l’auditori a les 18:30h. En este cas, cinema familiar amb invitació a la biblioteca i col·laboració d’un euro per a la campanya municipal Massanassa Solidària. Les pel·lícules són: “Cuento de Navidad” el dia 28, “Polar Express” el dia 29 i “Babe, el cerdito valiente” el dia 30. 

 

Per a finalitzar el divendres 30 de desembre, a les 20h a l’Església Parroquial de Sant Pere, hi haurà un concert de música clàssica nadalenca “Música per a tres il·lustracions nadalenques en la Vita Christi de Sor Isabel de Villena”, amb duo de trombons de l’Horta Sud (Vicent Almarche i Marta Pérez) i òrgan (Rafael Guillem). 

 

El mes de gener, destaca per la Gran Cavalcada dels Reixos, acompanyada per la Banda de Música del CIMM, l’Escola Municipal de Teatre i la Colla Despertades de Massanassa. La cavalcada serà el dia 5 de gener i tindrà inici a les 18h. 

 

A més, el dia 4, els ambaixadors dels Reixos rebran les cartes de tota la població infantil a partir de les 18h en la plaça de l’ajuntament. L’acte estarà amenitzat per Peque Radio i els ritmes de la dolçaina i el tabal de A Quatre Quaranta. 

 

El divendres 6 a les 11h, els Reixos visitaran la residència de la tercera edat Solimar de Massanassa. Una activitat que comptarà amb la col·laboració del Grup de Dances Gent Gran i el grup A Quatre Quaranta. 

 

Durant estos dies festius de gener, la població també podrà disfrutar de l’estrena de “Avatar 2” els dies 1 i 2 de gener a les 18h a l’auditori, així com de “El Gato con Botas 2” els dies 7 i 8 de gener a la mateixa hora i lloc. 

 

L’Ajuntament de Massanassa, també busca fomentar la presència de l’esperit nadalenc amb concursos com el de balcons il·luminats i betlems, així com el d’aparadors d’establiments locals. En el concurs de balcons, es dona un primer premi de 200 euros, un segon de 150 euros i un tercer de 100 euros. En el de betlems, per a cada categoria (particulars i entitats), un primer premi de 150 euros, un segon de 125 euros i un tercer de 100 euros. En el concurs d’aparadors, enguany participen un total de 22 comerços i es repartirà un primer premi de 700 euros, un segon de 500 euros, un tercer de 350 euros i un premi a la innovació per 350 euros.

 

Amb tot, l’Ajuntament de Massanassa busca tornar a traslladar la il·lusió per celebrar les festes nadalenques oferint diverses activitats per a tots els públics. També, cobrir les vacances escolars amb programes com l’Hivern Jove i el Nadal Jove, l’Escola d’Hivern i el servici Concilia Massanassa.

 

Informa Nou Horta. Massanassa

Modificat el Divendres, 16 Desembre 2022 10:48