S'inicien els tallers d’orientació per a l'ocupació a l'Ajuntament de Massanassa

Dimecres, 08 Febrer 2023 11:41 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 105 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La formació pretén assessorar el veïnat sobre com potenciar el seu perfil demandant i facilitar la cerca d'ocupació.


Els tallers es desenvolupen amb personal propi i segons necessitats detectades en les persones usuàries del servici de Reforça Massanassa.


L'Ajuntament de Massanassa, a través de Reforça Massanassa, ha iniciat un taller d'orientació per a l'ocupació, concretament, per a ensenyar a fer un currículum vitae, segons les necessitats detectades en les persones usuàries del servici Reforça. La formació ha sigut impartida per un dels Agents d'Ocupació i Desenvolupament Local (AEDL) de l’ajuntament, amb l'objectiu d'assessorar el veïnat sobre com potenciar el seu perfil demandant, així com facilitar la cerca d'ocupació.


El taller s'ha iniciat este matí a l'Escola d'Adults de la localitat amb dos sessions de grups reduïts. La formació ha estat composta per 1 hora de classe teoricopràctica sobre com s'ha de fer un currículum vitae, observar alguns exemples i posar en pràctica l'aprés. L'itinerari es completarà amb una sessió de 30 minuts per a resoldre dubtes, oferir consells personalitzats i una atenció més específica a cada cas.


Cal destacar que Massanassa, compta amb un Portal d'Ocupació propi per a les persones desocupades que estiguen en cerca activa de treball. Les empreses poden manar les seues ofertes, que seguidament seran publicades, i així les persones registrades puguen apuntar-se si presenten el perfil laboral oferit. Una aposta per facilitar l'ocupació de l'Ajuntament de Massanassa als seus veïns i veïnes i que, també, trasllada a una aplicació mòbil que es pot instal·lar en qualsevol dispositiu (Android o Apple) anomenada “Reforça Massanassa”.


A més, en este portal específic del municipi, es troben diverses seccions dirigides tant a la persona demandant d'ocupació, com a l'emprenedora i empresa perquè la ciutadania s'informe, s'assessore i consulte qüestions que desconeix. La pàgina web del Portal d'Ocupació de Massanassa és: https://massanassa.portalemp.com/


Des de Reforça Massanassa, es continuarà amb este tipus de tallers i es convida a la població, tant desocupada com empleada, al fet que participe en este taller de currículum vitae. Una vegada hi haja un grup complet, es tornarà a citar a les persones per a dur-lo a terme. A més, el veïnat de Massanassa pot assessorar-se sobre qualsevol àmbit referent a l'ocupació, emprenedoria i formació en l'edifici municipal de C/Major, 15, agafant cita prèvia a través del telèfon 96 125 15 33 o enviant un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Modificat el Dimecres, 08 Febrer 2023 11:41