L'Ajuntament de Massanassa aposta per la conciliació familiar amb la posada en marxa de l'Escola de Pasqua

Dijous, 23 Març 2023 11:07 Escrit per  Publicat en Massanassa-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'escola tindrà lloc de l'11 al 14 d'abril en horari de 9h a 14h en el Poliesportiu Municipal, amb opció a menjador, i amb els servicis de ‘matinera’ i Concilia Massanassa totalment gratuïts.

Les inscripcions estaran obertes fins al divendres 24 de març.

 

Massanassa, dilluns 20 de març de 2023.- L'Ajuntament de Massanassa, a través de l'Àrea d'Educació, ha obert les inscripcions per a l'Escola de Pasqua ‘La Caixa del Futur: Ens preparem!’, que tindrà lloc els dies 11, 12, 13 i 14 d'abril durant el període de vacances escolars de la població infantil.

El lloc de realització serà en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal, en horari de 9h a 14h. El preu d'inscripció és de 15 euros, amb opció a menjador de 14h a 15h per 5 euros al dia. A més, des de l'ajuntament s'ofereix de manera gratuïta els servicis ‘matinera’ de 8h a 9h i Concilia Massanassa de 15h a 18h en el mateix lloc.

Amb la posada en marxa de l'Escola de Pasqua, l'administració local cerca oferir una via a les famílies per a afavorir la seua conciliació laboral, familiar i social. De fet, es posa a la disposició de les famílies el servici municipal i gratuït “Concilia Massanassa” en horari de vesprada.

En esta Escola de Pasqua el que es pretén és començar a crear un pla per a poder afrontar els Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS) i així obrir la caixa i poder tindre la recompensa que tant busquem. Per això, l'escola es titula: ‘La Caixa del Futur: Ens preparem!’.

Els més xicotets utilitzaran el sentit crític i aprendran i treballaran sobre els següents ODS: Objectiu 2. Posar fi a la fam; Objectiu 3. Garantir una vida sana i promoure el benestar en totes les edats; Objectiu 5. Aconseguir la igualtat de gènere; Objectiu 10. Reduir la desigualtat en i entre els països; Objectiu 13. Adoptar mesures urgents per a combatre el canvi climàtic i els seus efectes; i l'Objectiu 17. Revitalitzar l'Aliança Mundial per al Desenvolupament Sostenible.

Així mateix, en totes les activitats es practicarà la igualtat i la convivència, es fomentarà la inclusió de la diversitat i s'ensenyarà sobre la cura del medi ambient. Al seu torn, es pretén contribuir al desenvolupament de les habilitats socials i de relació entre els xiquets i xiquetes, i transmetre valors com la solidaritat, la generositat, el respecte a la diferència i la convivència pacífica amb els iguals a través del joc.

Modificat el Dijous, 23 Març 2023 11:08