Els majors de Mislata aprenen anglès en un taller del programa de formació sènior

Divendres, 01 Juny 2018 09:20 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 407 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Les classes d'anglès són cada vegada més demandes pels veïns i veïnes de Mislata, conscients que saber parlar ben anglés és cada vegada més important en la nostra societat. Ja siga pel plaure d'aprendre idiomes o per a poder comunicar-se durant els viatges, qualsevol excusa era bona per a participar en el taller de conversa en anglès. Un taller destinat a totes les persones majors del municipi. 

Aquest taller formava part del programa de formació sènior d'aquest 2018 que organitza la regidoria de Persones Majors i que s'imparteix en el Centre de Serveis Socials i Persones Majors Mestre Palau. El professor d'aquestes classes ha sigut José Ángel Angulo, qui forma part de l'Associació Majors Voluntaris de Mislata i ha estat vivint i estudiant a Londres.

Com explica José Ángel la intenció era que els usuaris i usuàries es llançaren a parlar en anglès per a aconseguir l'objectiu principal que tenia aquest taller: millorar la comprensió oral i poder dur a terme una conversa totalment en aquest idioma. L'anglès oral es considera més difícil que aprendre gramàtica o vocabulari i per açò s'ha de reforçar. El taller ha explicat també amb la col·laboració de Lena, una estudiant Erasmus que, amb el seu anglès natiu, ha ajudat als i les estudiants a millorar la seua conversa.

Aquestes classes pràctiques complementaven la formació teòrica que ja s'oferia als veïns i veïnes de Mislata en 3 nivells (iniciació, mitjà i avançat) i aquesta ha sigut la primera vegada que aquest curs de conversa es realitzava de manera separada de les classes teòriques. La forma de treballar ha sigut completament pràctica, i d'aquesta forma els majors han pogut millorar l'idioma mitjançant jocs i altres activitats.

Com assegura José Ángel, “el benefici principal d'aquest taller és millorar l'anglès però a més compta amb molts altres beneficis com la prevenció i millora dels problemes d'Alzheimer”. I és que en aquest sentit, els alumnes i alumnes del curs han estat entrenant la seua ment contínuament amb mots encreuats i passatemps en anglès i fent cerques en el diccionari.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Divendres, 01 Juny 2018 09:21