Oberta la convocatòria de la segona edició de premis d'art públic Biennal de Mislata Miquel Navarro

Dijous, 26 Juliol 2018 14:32 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 542 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'art contemporani tornarà a omplir els carrers del municipi amb la convocatòria de la Biennal de Mislata Miquel Navarro 2018, iniciativa de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Mislata, que té com a objectiu oferir l'espai públic com a lloc per a la creació i l'experimentació dirigida a artistes emergents i persones creatives.

Per mitjà de la convocatòria dels Premis d'Art Públic de Mislata 2018 se seleccionaran deu projectes entre tots els treballs rebuts, als que se'ls premiarà amb una quantia de 1500 € cada u. A més es produiran i exposaran amb motiu de l'acte inaugural de la Biennal i formaran part de la publicació produïda per a l'ocasió.

El jurat tindrà especialment en compte que els projectes presentats consideren en el seu plantejament la ciutat i els seus habitants, que siguen generadors de situacions que afavorisquen la convivència entre persones i que inviten a crear nous models d'espai públic. Així mateix, es busca que procuren provocar noves relacions basades en la igualtat de gènere, la diversitat sexual i cultural i el respecte pel medi ambient.

La convocatòria d'estos premis d'art públic està oberta a totes les persones físiques o jurídiques, majors d'edat i sense distinció de nacionalitat o lloc de residència. El termini de presentació acaba el dia 28 de setembre de 2018. Les bases de participació poden ser consultades en la seua totalitat en la web institucional de l'Ajuntament de Mislata (www.mislata.es) o en la pàgina de la Biennal (biennal.mislata.es).

La ciutat de Mislata ha aconseguit convertir-se en un ja potent focus de promoció cultural. A estos Premis d'Art Públic, s'unixen altres importants iniciatives culturals com el seu prestigiós concurs de teatre en valencià Vila de Mislata, els Premis de Literatura Breu o el reconegut festival Mislata Art al Carrer.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 26 Juliol 2018 14:33