Mislata inicia el nou curs de l'Aula Universitària Sènior

Dimecres, 23 Octubre 2019 09:24 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 629 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Aula Universitària Sènior de Mislata ha iniciat esta setmana en el Centre Sociocultural La Fàbrica el curs 2019/2020. Es tracta de la setena edició d'este demandat i reeixit programa formatiu, que enguany estructura el seu pla a través de xarrades i seminaris sobre tres blocs temàtics: Nutrició i Salut, Història de l'Art Valencià i Medi ambient.

 

Este projecte és un dels blocs del Programa de Formació Sènior que l'Ajuntament oferix a les persones majors i que consta de xarrades, tallers, visites guiades i altres activitats. L'Aula Sènior, en concret, oferix formació universitària a veïns de més de 50 anys impartida de manera desinteressada per professors de la Universitat de València.

 

La inauguració del curs acadèmic va arrancar ahir dilluns en el Centre Sociocultural La Fàbrica, amb la visita de l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, la regidora de Cultura i Persones Majors, Pepi Luján, i amb la presentació dels professors que impartiran els diferents mòduls. L'alcalde de la localitat va voler donar la benvinguda als estudiants recordant la relació directa que existix entre l'educació i la millora de la qualitat de vida. “Sou persones actives i dinàmiques. Esta Aula Sènior està dissenyada per a obrir la ment a noves oportunitats, a continuar fent-vos preguntes i a incentivar-vos a consumir cultura per a així continuar creixent com a persones, perquè l'aprenentatge continu és imprescindible per a la nostra formació vital”.

 

Qui també va tindre paraules d'ànim per als i les alumnes inscrits va ser Pepi Luján, que va destacar que “oferir estos mòduls és evitar perdre's en un món que canvia constantment i que avança a una velocitat de vertigen. Aprenent i formant-vos podeu participar plenament en temes que s'actualitzen diàriament.”

 

L'Aula Sènior va nàixer amb l'objectiu de donar als majors una formació més exigent per a aconseguir major coneixement i poder participar més activament en la societat, i cada any té major acceptació. Els més de 70 alumnes, a més de la formació en eixos tres blocs temàtics, podran participar també tots els últims dimarts de cada mes en un cinefòrum, visionant diferents pel·lícules i comentant-les entre tots en finalitzar les projeccions.

 

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 23 Octubre 2019 09:25