Mislata veu complit el compromís de la Generalitat Valenciana de rehabilitar l'Hospital Militar de Mislata

Dimarts, 13 Juliol 2021 10:16 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 328 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Generalitat Valenciana ha anunciat l'inici de la licitació per a les obres d'ampliació i reforma de l'Hospital Manuela Solís Clarás, antic Hospital Militar, per un import de 33 milions d'euros. En aquest sentit la reforma i ampliació de l'Hospital Militar permetrà albergar serveis sanitaris que milloren la prestació de l'atenció en matèria de malalts crònics, de llarga estada i de salut mental a la Comunitat Valenciana.

 

Per a l'alcalde, Carlos F. Bielsa, “és un primer pas molt important per a aconseguir definitivament la reversió de l'hospital Militar i que la seua gestió siga pública, dependent de la Conselleria de Sanitat a partir de 2024”. Al que ha afegit que "aquesta notícia posa de manifest el compromís i el compliment de la paraula per part del Consell per a complir amb la nostra reivindicació històrica i siga un centre sanitari de referència per a la nostra comarca".

 

A causa de la necessitat de mantindre temporalment algunes de les activitats que el complex alberga en l'actualitat, les obres s'executaran en dues fases. La primera de les fases, objecte d'aquesta licitació, contemplarà la construcció dels edificis de nova planta com l'Edifici Logístic i l'edifici d'Administració i Gerència, així com la rehabilitació d'altres pavellons ja existents, així com la rehabilitació de l'actual centre d'Urgències. Albergaran noves unitats assistencials com a Salut Mental, Rehabilitació i Unitats de Convalescència i Llarga Estància, a més d'un edifici polivalent, entre altres.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimarts, 13 Juliol 2021 10:17