L'Ajuntament de Mislata reforça la seua plantilla a través dels programes ECOVID i EMPUJU

Dijous, 23 Desembre 2021 10:07 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 304 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Mislata ha donat la benvinguda a un total de 25 treballadors i treballadores que s'acaben d'incorporar a la plantilla municipal a través dels programes EMPUJU (Ocupació Pública Juvenil), programa d'incentius a l'ocupació destinades a la contractació de persones joves per entitats locals, menors de 30 anys, i Avalem Experiència - Ecovid 2021, destinat a la contractació de persones majors de 30 anys que van perdre les seues ocupacions o estan tenint dificultats de reincorporar-se al mercat laboral a causa de la pandèmia.

 

A través de sengles programes de subvencions es busca millorar l'experiència laboral de les persones per a així afavorir la seua inserció o reinserció en el mercat de treball, complint així el doble objectiu d'aquest format de programes.

 

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, al costat d'Alfredo Catalá, regidor de Desenvolupament Econòmic i Ocupació, Ximo Moreno, tinent d'alcalde i regidor de Recursos Humans, i Mercedes Caballero, regidora d'Urbanisme, van rebre als 25 nous treballadors i treballadores en el Saló de Plens de l'ajuntament per a donar-los la benvinguda com a empleats municipals. A més, l'alcalde Bielsa va voler posar en valor la necessitat de fomentar l'ocupació en aquests moments, “accedir a una ocupació comporta sempre les seues dificultats, i apostar per facilitar aqueix accés, és un objectiu que les administracions no haurien de perdre de vista mai. Ajudant a la joventut i a les persones amb dificultats de trobar treball a aconseguir-ho, al fet que cresquen com a treballadors, ajudem a crear una societat amb més futur".

 

A través del programa EMPUJU, joves de menys de 30 anys faran treballs d'interés general i social en diferents departaments de l'Ajuntament de Mislata. Entre elles hi ha persones amb titulacions en dret, administració i finances, protocol i organització d'esdeveniments, ciències de l'activitat física i esports, entre altres. Així mateix, el programa ECOVID acull a professionals amb titulacions que van des d'auxiliars administratius, periodistes, pedagogs, psicòlegs, educadors socials o arquitectes tècnics.

 

Aquesta iniciativa social té com a objectiu la contractació de persones que, durant els pròxims 12 mesos, exerciran les seues habilitats en diferents departaments, donant “un alleujament econòmic i ajudant al fet que la seua reincorporació al mercat laboral siga més senzilla”, apuntava Catalá.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dijous, 23 Desembre 2021 10:09