El vacunòdrom del pavelló del Quint tanca amb més del 86% de la població de Mislata amb la pauta completa

Dilluns, 14 Març 2022 15:00 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 202 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Al febrer de 2021 començava la vacunació contra la COVID-19 de les persones majors i els perfils de població més vulnerable en el Centre de Salut. Després d'ells, i per franges d'edat, la ciutadania de Mislata ha anat rebent les dosis contra la COVID -19 estipulades per les autoritats sanitàries competents. El punt neuràlgic d'aquest procés d'immunització va passar a ser el Pavelló del Quint, situat al carrer Sant Antoni de Mislata. Un lloc pel qual han passat desenes de milers de persones al llarg aquestos mesos i que va convertir a Mislata en un dels pocs municipis de la Comunitat Valenciana de menys de 50.000 habitants amb centre de vacunació massiu.

 

El vacunòdrom tanca les seues portes, “amb l'esperança de no tornar a haver de necessitar obrir-ho de nou”, com desitja l'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa. “Vam ser el primer punt massiu de vacunació posat en marxa i ens vam convertim en exemple d'organització i planificació per a la resta de municipis i per a la pròpia Conselleria. La nostra experiència i el nostre aprenentatge ens ha ensenyat que estem preparats per a enfrontar-nos a situacions futures. Hem demostrat que Mislata és capaç de gestionar aquest tipus d'actuacions”.

 

Encara que conclou la vacunació massiva en el pavelló, com comenta Ximo Moreno, regidor de Sanitat de l'Ajuntament de Mislata, “la citació no pararà, sinó que continuarà a partir d'ara en el Centre de Salut i també es podrà sol·licitar cita via app, per telèfon o en el propi Centre".

 

Des que es va iniciar la vacunació de la població, a la ciutat de Mislata, s'han administrat més de 349.325 dosi, una xifra en la qual cal comptabilitzar a persones d'altres localitats pròximes que van ser derivades o els més de 7.000 docents que van rebre les seues dosis a l'inici del procés de vacunació.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 14 Març 2022 15:01