Les brigades de serveis municipals de Mislata incorporen quatre vehicles cent per cent elèctrics

Dimecres, 30 Març 2022 15:23 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 192 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dins del pla d'accions per a fer més sostenibles els transports dins de l'Administració, les diferents brigades de serveis municipals de Mislata disposen ja de quatre vehicles 100% elèctrics. Aquestes furgonetes se sumen al turisme, també 100% elèctric, del qual ja disposava el servei. Des de fa uns dies circulen ja pels carrers de la ciutat, i l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Serveis Municipals, Francisco Herrero, han comprovat de primera mà el funcionament dels nous vehicles.

 

Bielsa ha destacat que “es tracta de un nou pas en la modernització de la flota de vehicles municipals i un clar exemple en la cura del medi ambient i a intentar traslladar els objectius de l'Agenda 2030 a la nostra societat en matèria de mobilitat sostenible”. L'alcalde ha afirmat també que l'objectiu en aquesta legislatura “és aconseguir que tots els vehicles de l'ajuntament de Mislata siguen cent per cent elèctrics”.

 

Aquestes quatre furgonetes amb les quals compten ja els serveis municipals d'obres, trànsit, electricitat i lampisteria, tenen un motor completament elèctric, amb el que no consumixen cap mena de combustibles i ajuden a cuidar el medi ambient, i se sumen als ja existents en la flota de vehicles destinats a la seguretat ciutadana a Mislata, la meitat de la qual són ja d'aquesta tipologia i la resta de vehicles són models híbrids. Segons ha remarcat Bielsa, “és un projecte amb continuïtat en el temps la finalitat del qual és que a poc a poc ajudem a reduir l'emissió de gasos i augmentem la proporció de l'ús de les energies cent per cent renovables”.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dimecres, 30 Març 2022 15:24