Més d'un centenar de xiquets i xiquetes de Mislata participen en una nova edició de ‘Menuda Festa’

Dilluns, 04 abril 2022 15:29 Escrit per  Publicat en Mislata-VAL Vist 214 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Divendres passat, la plaça de la Constitució de Mislata es va omplir de xiquets i xiquetes, música i tallers per a celebrar la tercera edició de ‘Menuda Festa’, un festival organitzat per l'Ajuntament de Mislata, des de la regidoria d'Infància i Adolescència. El festival, que es va iniciar amb un espectacle musical a càrrec de Iruixa i Skargots, tenia com a principal objectiu que els xiquets i xiquetes de la ciutat passaren una vesprada divertida amb multitud d'activitats i donar-los una major visibilització.

 

En aquest sentit, a part de la multitud d'actuacions i activitats que es van realitzar, una de les principals activitats que es va dur a terme durant la vesprada va ser l'espai de diàleg ‘La bústia jove’, una eina virtual de participació infantil disponible en la pàgina de l'Ajuntament per a rebre les preguntes i idees dels xiquets i xiquetes del municipi i que en aquesta ocasió es va traslladar fins a la pròpia plaça. D'aquesta manera, xicotets i adolescents van tindre l'oportunitat de preguntar directament tant a la segona tinenta d'alcalde i regidora de Cultura, Pepi Luján, com a la regidora d'Infància i Adolescència, Lola Hortelano, que van contestar a tots els seus dubtes i suggeriments.

 

Al llarg de la vesprada, els i les assistent van poder gaudir també dels diferents tallers organitzats pel Consell d'Infància i Adolescència de Mislata i d'actuacions de xiquets i xiquetes de Mislata de diferents acadèmies i associacions que es van preparar a fons per a delectar-nos amb els seus balls i exhibicions, com Stylos, B-Kid, Bam i l'Associació Andalusa.

 

Aquesta gran festa infantil va posar de nou en relleu la importància dels xiquets i xiquetes a Mislata, reconeixement que ja va materialitzar UNICEF en 2014 atorgant a la ciutat el segell de Ciutat Amiga de la Infància i el premi internacional ‘CFCI Inspired Awards’ en 2019.

 

Informa Nou Horta. Mislata

Modificat el Dilluns, 04 abril 2022 15:30